وبلاگ

معرفی و شرایط گرفتن ویزای ورزشی و ویزای بازیگری

ویزای ورزشی و ویزای بازیگری

برای کار به طور موقت یا حضور به عنوان هنرمند همراه با دریافت دستمزد یا کار به عنوان ورزشکار حرفه‌ای یا بازیگر در ایالات متحده، شما به ویزای  کار موقت (H, L, O, P, Q or R) هر کدام که مناسب باشند نیاز دارید. قبل از این‌که درخواست صدور ویزای خود را ارائه دهید، کارفرمایان آیندۀ شما در ایالات متحده باید فرم در خواست I-129 را برای شما پرکرده باشند، که باید به تأیید خدمات شهروندی و مهاجرتی (USCIS) رسیده باشد. این کار پس از عقد قرارداد توسط وکلای با تجربه و با سابقه ی ما برای شما انجام خواهد شد.

ما چه کمکی می‌توانیم بکنیم؟

اگر شما فوتبالیست، ورزشکار و یا بازیگر هستید، ما می‌توانیم به واسطه رابطه‌هایی که در آمریکا داریم برای شما اقامت گرفته و برایتان درآمد مناسب ایجاد کنیم تا یک زندگی بی‌دغدغه را تجربه کنید.

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با ما در تماس باشید: 

شماره تماس رایگان

شماره تماس واتس‌اپ

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *