وبلاگ

معرفی و شرایط گرفتن ویزای ازدواج IR

ویزای ازدواج IR

هنگامی که تصمیم به ازدواج با یک شهروند امریکایی می‌گیرید، می‌بایست قبل از مراجعه به سفارت مدارک خود را تکمیل کنید که این مدارک شامل پرکردن فرم‌های لازم، آماده کردن سند ازدواج رسمی، عکسهای مشترک و سایر مدارک است. تفاوت گرین کارت ازدواج با ویزای نامزدی این است که در مورد ازدواج، سفارت مستقیماً به شما اقامت می‌دهد در حالی که در ویزای نامزدی شما با یک ویزای موقت به آمریکا وارد می‌شوید که بعداً به اقامت تبدیل می‌شود.

مدت زمان برای گرفتن ویزای ازدواج IR

برای انجام مقدمات تا گرفتن ویزا در سفارت حدود یک تا یک سال و نیم زمان نیاز است.

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با ما در تماس باشید: 

شماره تماس رایگان

شماره تماس واتس‌اپ

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *