وبلاگ

معرفی و شرایط گرفتن ویزای J1

ویزای J1

ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال، تحقیق، آموزش و یا تدریس می باشد. واجدین شرایط این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما می باشند. در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد. این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نمی باشد ولی قابل تمدید حداکثر به مدت ۷ سال در خاک امریکا می باشد.
شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا را به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی مجددا خارج از خاک امریکا درخواست ویزا نماید. در مواردی بسایر خاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد، با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر و یا تبدیل به اقامت دائم نماید.

برخی از ویزا های J1

  • اوپر و ادوکر
  • مشاور اردو
  • مهمان دولت
  • انترن
  • مهمان بین‌المللی (وزارت امور خارجه)
  • پزشک
  • استاد دانشگاه و بورسیه پژوهشی
  • بورسیه کوتاه‌مدت
  • متخصص
  • دانشجو، دانشکده/ دانشگاه
  • دانش‌آموز، متوسطه
  • سفر برای کار تابستانی
  • معلم
  • کارآموز

ما چه کمکی میتوانیم بکنیم؟

  • کمک در گرفتن ویزای J1 توسط وکلای حرفه ای ما از آمریکا و اروپا با مدارک دکترا
  • تبدیل ویزای J1 به اقامت دائم

مدت زمان برای گرفتن ویزای J1

معمولا 6 هفته یا کمتر به طول می‌انجامد

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با ما در تماس باشید: 

شماره تماس رایگان امریکا :

+98 (21) 85521700

شماره تماس آمریکا و واتساپ:

+1 (949) 9330931

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *