وبلاگ

معرفی و شرایط گرفتن ویزای نامزدی K1

ویزای نامزدی K1

ویزای نامزدی از انواع ویزا های غیرمهاجرتی است.

این ویزا این اجازه را به یک فرد خارجی میدهد تا به آمریکا بیاید تا با نامزد خود در خاک امریکا ازدواج کند.

مدت این ویزا ۹۰ روز است و به هیچ عنوان تمدید یا تبدیل نخواهد شد. شرایط این ویزا به گونه ای است که از زمان ورود به خاک آمریکا ۹۰ روز فرصت خواهید داشت که با نامزدتان ازدواج کنید در غیر اینصورت پس از گذشت ۹۰ روز میباست ظرف مدت ۳۰ روز خاک آمریکا را ترک کنید. ضمنا تنها اجازه دارید با شخص مورد نظر ازدواج کنید و نمیتوانید در این نود روز با فرد دیگری ازدواج کنید.

دقت داشته باشید شما نمیتوانید با یک فرد داری گرین کارت نامزد کنید و فرد مورد نظر حتما میبایستی سیتیزن آمریکا باشد.

در سال ۲۰۱۴ حدود ۳۶ هزار نفر از طریق ویزای K1 وارد خاک آمریکا شده اند. دقت داشته باشید که فرد میتواند برای کودکان مجرد زیر ۲۱ سال خود نیز اقدام کند تا با استفاده از ویزای K2 آنها را نیز به امریکا ببرد که در سال ۲۰۱۴ حدود ۶ هزار نفر نیز از طرق ویزای K2 به آمریکا وارد شده اند.

مدت زمان لازم از شروع اقدامات تا گرفتن ویزا بین ۹ ماه تا ۱۴ ماه متفاوت است.

ما چه کمکی میتوانیم بکنیم؟

  • کمک در گرفتن ویزای نامزدی K1 توسط وکلای حرفه ای ما از آمریکا و اروپا با مدارک دکترا
  • تبدیل ویزای نامزدی K1 به اقامت دائم

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با ما در تماس باشید:

شماره تماس رایگان

شماره تماس واتس‌اپ

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *