وبلاگ

معرفی و شرایط گرفتن ویزای M1

ویزای M1

یکی از رسته ویزاهایی که اخیراً برای ایرانیان فراهم‌شده، ویزای دانشجویی M1 است. افرادی که قصد تحصیل در دوره‌های غیرآکادمیک کاربردی کوتاه مدت در ایالات متحده را داشته باشند می‌توانند جهت اخذ ویزای M1 اقدام نمایند. مدت زمان طول دوره آموزشی این دوره‌های تخصصی معمولاً کمتر از یک سال و مطابق با سابقه کار و تحصیلات قبلی متقاضی می‌باشد. هراندازه که هماهنگی بین نوع دوره‌های انتخابی با تجربه کار و تحصیلات متقاضی این نوع ویزا بیشتر باشد، درصد موفقیت اخذ ویزا در سفارت نیز بیشتر خواهد بود. همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال دارندگان این نوع ویزا نیز می‌توانند به عنوان همراه و با ویزای M2 وارد آمریکا شوند، ولی اجازه کار در آمریکا را نخواهند داشت. اجازه تحصیل برای همراهان دارنده این نوع ویزای همانند ویزای F2 می‌باشد.

مدارک ویزای M1

فرم I-20 و برگه تأییدیه پرداخت SEVIS FEE.

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با ما در تماس باشید: 

شماره تماس رایگان

شماره تماس واتس‌اپ

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *