وبلاگ

اخذ ویزا و مهاجرت

 

مهاجرت چیست؟

مهاجرت به معنای جابه‌جایی مردم از مکانی به مکانی دیگر برای کار یا زندگی است. مردم معمولاً به دلیل دور شدن از شرایط یا عوامل نامساعد دورکننده‌ای مانند فقر، بیماری، مسائل سیاسی، کمبود غذا، بلایای طبیعی، جنگ، بیکاری و کمبود امنیت مهاجرت می‌کنند. دلیل دوم می‌تواند شرایط و عوامل مساعد جذب‌کنندهٔ مقصد مهاجرت مانند امکانات بهداشتی بیشتر، آموزش بهتر، درآمد بیشتر، مسکن بهتر و آزادی‌های سیاسی بهتر باشد.

اگرچه مهاجرت بشر برای مدت صدها هزار سال وجود داشته و دارد، «مهاجرت» در مفهوم مدرن به حرکت و کوچ افراد از یک ملیت یا کشور به کشور دیگر، که در آنجا شهروند نیستند، محسوب می‌شود. مهاجرت به‌ طور ضمنی به اقامت درازمدت با مهاجرت اطلاق می‌شود. توریستها و بازدید کنندگان موقتی و کوتاه مدت به‌ عنوان مهاجر شناخته نمی‌شوند؛ اما با وجود این، مهاجرت فصلی کارگران و نیروی کار (به‌ طور نمونه برای مدت کمتر از یک سال) اغلب به‌ عنوان شکلی از مهاجرت به حساب می‌آیند. میزان جهانی مهاجرت، درشرایط کامل بالا ولی در شرایط مرتبط پایین است. بر طبق آمار تخمینی سازمان ملل متحد در حدود ۱۹۰ میلیون مهاجر بین‌المللی در سال ۲۰۰۵ وجود داشته‌است، که ۳٪ از کل جمعیت دنیا را شامل می‌شود. ۹۷٪ بقیه جمعیت دنیا در کشورها و محلهایی زندگی می‌کنند که به دنیا آمده‌اند یا به‌ طور خانوادگی زندگی کرده‌اند.

عقاید جدید در مورد مهاجرت به توسعه و پیشرفت مربوط می‌شود، مخصوصا در قرن نوزدهم میلادی به ملیت‌ها و کشورهایی با معیارهای مشخص شهروندی، پاسپورت اعطا می شد و همچنین کنترل دائم و مستمر مرزها و حدود وجود داشت. شهروندی و تابعیت یک کشور یا ملیت به یک نفر خارجی و بیگانه حق اقامت در آن کشور و منطقه می‌دهد، ولی اقامت بخاطر مهاجرت منوط به شرایطی است که توسط قانون مهاجرت تعیین می‌شود. مهاجرت بدون تایید رسمی می‌تواند طبق این قوانین یک خلاف تلقی شود و حتی اگر آن به‌عنوان خلاف تعریف نشود، دولتها معمولاً برای مهاجرت غیر قانونی بازداشت و حبس تعیین می‌کنند. این ملیت ها یا کشورها همچنین مهاجرت را یک مورد سیاسی، با تعریف وطن و تابعیت اصلی یک ملت را به عنوان میراث شراکتی نژادی و یا فرهنگی اصلی به‌شمار می‌آورند. در بیشتر موارد، مهاجرت شرایط نژادی و فرهنگی مختلفی پیدا می‌کند. این مسئله باعث تنش‌های اجتماعی، ترس و واهمه از خارجی ها و برخورد و مقابله با هویت ملی و بومی در بسیاری از کشورهای توسعه یافته به حساب می‌آید.

کشورهای مهاجرپذیر نیز از نیروی کار مهاجران نفع می‌برند. بسیاری از کشورهای صنعتی برای گردش اقتصاد خود به نیروی کار ارزان مهاجرین نیاز دارند. مهاجران به ویژه در بخش‌های کشاورزی، ساختمان، رستوران‌داری و هتل‌داری، مراقبت از سالمندان، نظافت و خدمتکاری منازل مشغول به کار هستند. حتی در درون اتحادیه اروپا نیز انجام کار، محدودیت‌های اقامتی برای بعضی از کشورها دارد و این امر رسماً به مهاجرت و کار غیرقانونی دامن می‌زند. در واقع در بحث‌های مربوط به مهاجرت غالباً چنین جلوه داده می‌شود که مهاجرین خود را به زور به جوامع مرفه‌تر تحمیل می‌کنند. در این میان نه تنها به علل مهاجرت، که ریشهٔ بسیاری از آنان مناسبات اقتصادی جهانی است، اشاره نمی‌شود، بلکه در مورد منافع سرشاری که از راه مهاجرت قانونی و غیرقانونی نصیب سوداگران می‌گردد نیز سکوت می‌شود.

مهاجرت به کشور دیگر می‌تواند برای کار، تحصیل و زندگی در آن کشور باشد. کشورهای مختلف قوانین و شرایط کاری مخصوص به خود را دارند که برای اخذ ویزای کاری باید طبق فرایند آن کشور عمل کنید. مثلا از ویزاهای کاری آمریکا می‌توان دو ویزای ویزای کاری H1B یا ویزای کارگر غیرماهر EB3  را نام برد.

همچنین در حال حاضر کانادا شرایط مناسبی برای مهاجرت کاری دارد. اما اخذ ویزای کاری در این کشور براساس امتیاز بندی است و متقاضی اخذ ویزای کار کانادا باید در ابتدا حداقل امتیاز ممکن این سیستم را کسب کند. سیستم کار در کانادا به صورت دو مرحله ای می باشد و بعد از اخذ حداقل امتیاز لازم شما وارد مرحله دوم می‌شوید که در این مرحله افراد با بیشترین امیتاز موفق به یافتن کار در کانادا می‌شوند.

از کشورهای دیگر مناسب برای مهاجرت کاری می‌توان کشورهای هلند، اتریش و آلمان را نام برد که می‌توانید به کمک مشاوران ما برای یافتن موقعیت شغلی و مهاجرت به این کشورها اقدام کنید.


اخذ ویزا

مؤسسه ما با کمک تجربه چندین ساله وکلا و کارشناسان خود در دریافت انواع ویزا آمریکا، ویزای شینگن و ویزای کانادا کارنامه موفقی داشته و شرایط را برای اخذ ویزای موکلین فراهم می‌کند. کارشناسان ما پس از بررسی پرونده افراد با آگاهی کامل وارد روند اخد ویزا می‌شوند تا درصد موفقیت اخذ ویزا را تا حد ممکن بالا ببرند.

ویزاهای آمریکا

اخد انواع ویزای آمریکا  با کمک کارشناسان ما امکان‌پذیر است از جمله:

ویزای دانشجویی F1

 

ویزای توریستی و بیزینسی B1 و B2

 

ویزای ازدواج IR

 

ویزای برای خانواده فرد مقیم (FB)

 

ویزای نامزدی K1

 

ویزای سرمایه‌گذاری E2

 

ویزای کارگر غیرماهر EB3

 

ویزای ورزشی و بازیگری

 

ویزای کاری H1B

 

ویزای نخبگی EB1

 

ویزای تبادل نیروی کار J1

 

ویزای تحصیلی M1

 

 

 


ویزای انگلستان

اخذ ویزای تحصیلی انگلستان به خاطر وجود دانشگاه‌های درجه یک و با کیفیت بالا متقاضیان زیادی دارد. ویزای تحصیلی انگلستان tier 4 visa student  نام دارد.

برای درخواست ویزای Tier 4 (General) شما باید 16 سال به بالا داشته باشید و از شرایط زیر نیز برخوردار باشید:

برای گذراندن دوره‌ای معرفی شده باشید.

توانایی مکالمه، خواندن و فهم زبان انگلیسی را داشته باشید.

پول کافی برای حمایت از خود و پرداخت هزینه دوره تحصیلی را داشته باشید.

شهروند کشورهای منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس نباشید.

الزامات واجد شرایط بودن را که در ادامه توضیتح داده می‌شوند را داشته باشید.

 

سریعترین زمان درخواست ویزا سه ماه قبل شروع دوره است و معمولاً طی سه هفته در مورد ویزا افراد تصمیم‌گیری می‌شود.

درخواست این ویزا از خارج از انگلستان 348 پوند هزینه دارد و همچنین همراه با درخواست باید هزینه مراقبت‌های بهداشتی را نیز بپردازید.

پس دریافت ویزا، اگر دوره تحصیلی شما کمتر از شش ماه باشد، یک هفته قبل دوره و اگر بیشتر از شش ماه باشد، یک ماه قبل از شروع دوره می‌توانید وارد کشور انگلستان شوید.

شما با دریافت این ویزا می‌توانید در انگلستان درس بخوانید، برای تمدید اقامت اقدام کنید و با توجه به تحصیلات و حامی خود در مشغول با کار شوید. از طرفی شما نمی‌توانید از بودجه عمومی انگلستان استفاده کنید، در مشاغل خاص مثل ورزشکار حرفه‌ای یا مربی ورزش مشغول به کار شوید و در مدارس با بودجه محلی (Maintained school) تحصیل کنید.

از الزامات واجد شرایط بودن برای دریافت ویزا Tier4-General باید به موارد زیر اشاره کرد:

یک پیشنهاد بی قید و شرط از یک اسپانسر دارای مجوز Tier 4

توانایی مالی برای پرداخت هزینه‌های زندگی و تحصیل

 

افراد برای دریافت ویزا باید در یکی از دوره‌های زیر شرکت کنند:

دوره تمام وقتی که از سطح صلاحیت 6 برخوردار باشد

دوره پاره وقتی که از سطح صلاحت 7 برخوردار باشد

یک دوره تحصیلات عالی در خارج از کشور که برابر با یک دوره آموزش عالی انگلیس است و توسط یک موسسه آموزش عالی خارج از کشور انجام می شود

دوره تمام وقتی با حداقل 15 ساعت در هفته مطالعه روزانه سازمان یافته که حداقل در سطح صلاحیت 3 باشد

یک برنامه بنیاد شناخته شده به عنوان پزشک یا دندانپزشک تحصیلات تکمیلی

دوره زبان انگلیسی در سطح B2 یا بالاتر در چارچوب مرجع مشترک اروپایی برای زبان‌ها

 

بعلاوه شما می‌توانید این نوع ویزا را برای انجام پروژه‌ یک بنیاد مشخص دریافت کنید به شرط اینکه موارد زیر را نیز داشته باشید:

دوره شناخته شده انگلستان در پزشکی یا دندانپزشکی را به پایان رسانده باشید؛ این مدرک را از یک اسپانسر Tier 4 ثبت‌شده داشته باشید و سال آخر خود و حداقل 1 سال تحصیلات دیگر را در انگلیس بگذرانید.

زمانی که شما برای گذارندن یک دوره تحصیلی پذیرفته می‌شوید یک شماره تأیید پذیرش برای تحصیل (CAS) دریافت می‌کنید که در هنگام دریافت ویزا باید آن را ارئه دهید. دقت کنید پس دریافت این شماره حداکثر شش ماه برای درخواست ویزا فرصت دارید.

اگر در انگلستان تحصیل کرده‌اید و یا در حال تحصیل هستید برای دریافت CAS باید شرایط زیر را داشته باشید

برای دریافت CAS در حال تحصیل در انگلستان هستید باید:

برای اولین بار متقاضی تکمیل دوره ای که شما در موسسه ای شروع کرده اید که حمایت مالی خود را از دست داده است در یک مؤسسه جدید باشید

از متقاضیان تمدید اقامت خود برای تکمیل تحصیلات خود باشید، زیرا برنامه کاریابی یا تحصیل در خارج از کشور را انجام داده اید (یا می خواهید انجام دهید)

تکمیل یک دکترا یا دکتری دیگری که شما در آخرین ویزای دانشجویی  Tier 4 (عمومی) خود شروع به تحصیل کرده‌اید

بعد از گذراندن یک دوره بین دوره‌ای ، تحصیل پزشکی ، دندانپزشکی یا علوم پزشکی خود را ادامه دهید

اما اگر به تازگی می‌خواهید وارد یک دوره تحصیلی جدید شوید باید:

باید برای یک دوره بالاتر از آخرین مدرک تحصیلی خود اقدام کنید

برای تحصیل در همان سطح و مربوط به دوره قبلی باید در یک موسسه آموزش عالی (سطح عالی) دارای درجه بالاتر تحصیل کنید.

شما در دوره پزشکی ، دندانپزشکی یا علوم پزشکی پزشکی که بین ویزای دانشجویی شروع کرده اید ، در یک دوره پزشکی قرار گرفتید.

و اگر می‌خواهید برای دریافت شغل درخواست بدهید باید:

به عنوان افسر سابق اتحادیه دانشجویی کار کنید

در انگلستان بمانید تا بعد از اتمام دوره دکتری یا دکتری خود ، به دنبال کار باشید (طرح تمدید دکترا (DES))

 

شما هنگام درخواست ویزا باید توانمندی زبان انگلیسی خود را ثابت کنید. اما اگر دارای یکی از شرایط‌های زیر هستید نیازی به اثبات توانمندی زبان انگلیسی خود ندارید:

شهروند کانادا یا یکی از کشورهای لیست زیر باشید و یا در این کشورها تحصیل کرده باشید:

آنتیگوا و باربودا، استرالیا، باهاماس، باربادوس، بلیز، دومنیکن، گرانادا، گویان، ایرلند، جامائیکا، نیوزلند، سنت کیتس و نوویس، لوسیا، سنت وینسنت و گرانادی، تیرینیداد و توباگو، انگلستان و آمریکا

قبلاً با ویزای Tier 4 (Child) در انگلستان تحصیل کرده باشید.

به عنوان بخشی از یک دوره تحصیلات دانشگاهی در ایالات متحده ، قصد دارید برای تحصیل در خارج از کشور به انگلیس بیایید.

مدارک لازم:

پاسپورت، مدارک لازم جهت اثبات تمکن مالی، رضایت‌نامه والدین برای افراد زیر 18 سال، مدرک نشان‌دهنده نسبت با والدین و کفیل (برای افراد زیر 18 سال)، نتیجه آزمایش سل برای کشورهایی که انجام این آزمایش الزامی است (ایران جز این کشورها نیست)

اگر می‌خواهید ویزای خود را برای ادامه دوره تحصیلی‌تان تمدید کنید باید در انگلستان باشید و همچنین اسپانسر مشخصی (مؤسسه یا دانشگاه معتبر) داشته باشید. هزینه تمدید ویزا 457 پوند برای تمدید، هزینه مراقب‌های بهداشتی و 19.20 پوند برای مدارک بیومتریک است. اگر عجله دارید تا وضعیت ویزای شما مشخص شود باید 500 پوند بیشتر پرداخت کنید تا در مورد شما در طول پنج روز تصمیم‌گیری شود.

همچنین این امکان وجود دارد ویزاهای Tier 2 و Tier 4 (Children) را به  Tier 4 (General) تبدیل کنید. برای اینکار باید هزینه آن را پرداخت کنید.

اگر در دوره‌های تحصیلی هستید که بیش از 6 ماه زمان می‌برد یا در دوره طرح تمدید دکتری هستید اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال می‌توانند همراه شما به انگلستان بیایند. البته مدارک شما باید ثابت کنند که شما توانایی تأمین هزینه افراد خانواده خود را دارید. این میزان پول به مکانی که شما در انگلستان تحصیل می‌کنید و مدت تحصیلتان وابسته است. توانایی مالی شما از طریق میزان دارایی شما در حساب بانکی شما 28 روز قبل از درخواست سنجیده می‌شود. برای دریافت ویزای خانواده، اعضای خانواده هم باید به صورت اینترنتی درخواست بدهند. اگر در دوران تحصیلتان در انگلستان فرزندی به دنیا بیاورید و بخواهید از انگلستان خارج شوید و بازگردید برای فرزندتان نیز باید درخواست ویزا بدهید. هزینه ویزای هر عضو خانواده شامل همان هزینه‌هایی است که بالاتر نام بردیم.

 


ویزای شینگن

این ویزا برای ورود به کشورهای عضو پیمان شینگن (schengen) در اروپا می‌باشد. ویزاهای شینگن دارای تفاوت‌هایی با ویزای آمریکا هستند. یکی از این تفاوت ها این است که اگر شما ویزای توریستی آمریکا را بگیرید حداقل ۶ ماه اعتبار خواهد داشت در صورتی که در مورد ویزاهای اروپا شما باید دقیقاً تاریخ سفر خود را مشخص کنید و اعتبار ویزا معمولاً در همان بازه زمانی خواهد بود، به عنوان مثال ممکن است اگر بگویید هشت روز می‌خواهید سفر کنید به شما یک ویزای ده روزه بدهند.

برای توضیحات بیشتر کلیک کنید.

برای راهنمایی و مشاوره بیشتر با ما در تماس باشید: 

برای دریافت راهنمایی جهت اخذ ویزای شینگین در سریعترین زمان ممکن با ما تماس بگیرید.

شماره تماس رایگان

شماره تماس واتس‌اپ

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *